top of page

Wil je je vertrouwde coupe laten bijwerken? Klaar voor een verfrissend, hip kapsel? Met meer dan 30 jaar ervaring in de schaar, kan jij zorgeloos in onze kappersstoel achterover leunen. Voor vrouwen, mannen en kinderen.

Snit

Je kapsel is je visitekaartje. Daarom kleuren wij met haarverf die zacht is voor haar en huid. Weet je niet welke kleuring bij je past? We lichten graag alle opties toe. We geven je inspiratie en bepalen samen welke haarkleur jouw huid, kapsel en uitstraling doet boosten.

Kleuring

Droom jij ook van lange, gezonde en glanzende lokken? Kan je coupe pit en volume gebruiken? Wil je je haren verlengen of een tijdelijke kleurboost geven? Wij plaatsen kwalitatieve hairextensions.

Extensions

Stap binnen en gooi je idee op tafel, dan stellen wij de gepaste Créazione Angel aan je voor. Het resultaat? Een brushing door een expert die je doet stralen.

Brushing

Wat bieden wij aan?

Haar steilen is vaak ideaal voor mensen met van nature dik, krullend haar. Samen kunnen we mooi glanzend haar terugbrengen dat ook nog eens pluis vrij is en gezonder.

Keratine behandeling

Stralend met een prachtig opsteekkapsel! Wil je schitteren op de mooiste dag van je leven? Geef je kapsel in de ervaren handen van Nancy. Zij zorgt voor een schitterend opsteekkapsel, zodat jij zonder zorgen kunt feesten tot in de laatste uurtjes!

Bruidskapsels

Ontspan volledig terwijl je geniet van een antibacteriële stoombehandeling die heerlijk ruikt en goed is voor je hoofdhuid. Deze luxe behandeling helpt schilfers, psoriasis, eczeem en jeuk verminderen, terwijl je in een ontspannen, liggende positie volledig zen kunt worden.

*aanvragen tijdens het maken van je afspraak

VIP stoom behandeling*

bottom of page